Wees het middelpunt in jouw leven.

Bij veel mensen bestaat er een bescheidenheid waarbij het minder belangrijk is dat je in het middelpunt van de belangstelling zou komen te staan. Maar in jouw leven sta je wel in jouw middelpunt, mag je aandacht vragen, ga je leren tevreden te zijn met de inhoud van je leven.

Gooi eens een steen in het water. De steen is het middelpunt. Allemaal cirkels ontstaan om de gegooide steen heen en reageren op het feit dat de steen in het water is beland. De cirkels ebben uiteindelijk weg en worden dunner.
Omdat jij in dit leven gekomen bent, heeft dit effect op je omgeving.  Grote cirkels, kleine cirkels ontstaan. Je bent en blijft jouw middelpunt.
 
Als een kind jarig is, staat het kind in het middelpunt. Hij of zij ervaart dit meestal als prettig en de belangstelling en aandacht doen het kind goed. Aanvaarden om soms in de belangstelling te staan en middelpunt te zijn kan bij de volwassen mens een glimlach op het gezicht doen ontstaan.
 
Als je in het middelpunt van de belangstelling staat en de aandacht gaat naar jou toe, mag je blij zijn om wie of wat je bent. Begrijpen dat je een plaats inneemt en dat jouw leven er toe doet. Niks gebeurt zomaar, jouw aanwezigheid op deze aarde was gepland.
 
Vindt je het belangrijk genoeg om in jouw leven het middelpunt te zijn en wil je begrijpen waarom je er mag zijn kijk dan samen met mij naar je horoscoop Contactformulier